BEYKÖY İMAM HATİP ORTAOKULU

Vizyon: Bilgi ve vizyon sahibi gençliğin temelini atarak fikri hür vicdanı hür güzel insanlar yetiştirmek.

Misyon: Kaliteli bir eğitimle hayırlı bir geleceğin inşaası.

Başarılar: 2021 yılı genç erkekler kros koşu yarışı 1. liği.

Sportif Etkinlikler: 2021 KROS ERKEKLER DÜZCE 1. LİĞİ
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak Bilim Fuarı
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuzda taşımalı eğitim vardır. Okulumuz Zorunlu Hizmet Bölgesi kapsamında bir okuldur.

WEB - https://beykoyiho.meb.k12.tr

Adres - BEYKÖY BELDESİ BEYTEPE MAH. 7. CAD. BEYKÖY İMAM HATİP ORTAOKULU BLOK NO 27/1 İÇ KAPI NO 1 MERKEZ / DÜZCE

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Beyköy Beldesi yaklaşık olarak 5000 nüfuslu bir beldedir. Okulumuzun hemen yanında 550 konuttan oluşan TOKİ konutları bulunmaktadır. Ev sıkıntısı yaşanmamaktadır.

Ulaşım Düzce/Merkez´den okulumuza halk otobüsleri ile 15 dakikada ulaşabilirsiniz. Halk otobüsleri Düzce/Merkez´de itfaiyenin önündeki duraktan hareket eder ve Beyköy´de okulumuzun hemen önünden geçer.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Düzce merkeze 7 km. uzaklıktadır.